Alain Menu visszatér!

Alain Menu
Fotó: TCR media

Hiányolja még valaki Alain Menut? Ha igen, akkor nem kell tovább várnunk, mert visszatér. Nem a WTCC-be, mert oda még saját bevallása szerint is nehéz lenne most visszakerülnie, de a TCR-ben szívesen látott versenyző a sorozat első évadának utolsó két versenyére.

A TRC ma délelőtt kiadott sajtóközleményében tudatta a hírt. Az utolsó két fordulót Thaiföldön és Makaón rendezik, ahol a svájci versenyző a Top Run csapat Subaruját fogja vezetni.

“Egész eddigi versenyzői karrierem egyik legnagyobb kihívása lesz, mivel Thaiföldön minden új lesz: az autó, a csapat, a bajnokság és a pálya is. De én szeretem a kihívásokat!” – mondja a kétszeres BTCC bajnok és 22-szeres WTCC futamgyőztes Menu.

Mivel a Top Runnak ez lesz a második autója, amin jelenleg is dogoznak, egyelőre a thai fordulót egy nagy tesztnek fogják fel, ami arra hivatott, hogy összerázza a koncepciót, hogy aztán Makaóra a lehető legjobban felkészültek lehessenek.

A csapatvezető, Renato Russo hozzátette: “Számunkra egy egyedülálló lehetőség, hogy Alain vezetheti az egyik autónkat. Nem is kívánhattunk volna tapasztaltabb és gyorsabb versenyzőt, hogy segítse a Subaru TCR versenyautójának fejlesztését. Az egész csapatnak egy fantasztikus motivációt jelent ez, hogy a legjobbat hozzuk ki magunkból és versenyképes autót adjunk Alainnek.”

Comments

comments