Téli szünet van – nincs zárva, csak felújítják

Mint azt bizonyára észrevette a kedves olvasó (ha gyakrabban jár erre), úgy tűnik, mintha elfelejtettük volna a dohai FIA díjátadót, az itthoni MNASZ díjkiosztót, vagy azt, hogy Michelisz Norbert zsinórban harmadszor lett a legnépszerűbb sportoló Magyarországon (Sportcsillagok Gálaestje, közönségdíj), illetve hogy az OXXO kamionos különítménye az év csapata lett. Nem maradtunk le ezekről sem, mint ahogy arról sem, hogy Mihelisz a Touring Car Times éves szavazásán nem csak hogy bekerült a legjobb 30 túraautós közé 2014-ben, de az igen előkelő 7. helyen végezett.

Továbbá nem maradunk majd le a Szilveszter Raliról, ami december utolsó hétvégéjén lesz a Hungaroringen, mint azt megszokhattuk, és nem tévesztjük szem elől Sebastien Loeb egyfutamos visszatérését sem a rali világába Monte-Carlóban.

Valamint több meglepetéssel is készülünk a téli szünetre. Azonban közbejött valami fontos:

A honlapon technikai karbantartás miatt 2014. december 15-től, 2015. január 5-ig nem lesz új cikk, írás vagy kép látható. A régi tartalom remélhetőleg maximum néhány órás szünettel elérhető marad. Fontos új híreket röviden Facebook odalunkon osztunk meg addig is! Mindenkit visszavárunk januárban! Szép telet mindenkinek!

Köszönjük olvasóink egész éves megtisztelő figyelmét!

Comments

comments