Suzukai időmérő, WTCC

citroenA suzukai időmérő edzés egyetlen érdekes és említésre méltó eseményét Filipe De Souza produkálta, aki a Q1-ben kicsúszott és a sóderágyba ragadt, ennek következtében pedig piros zászlóval meg kellett szakítani az edzést.

Minden más a szokásos mederben folydogált, a Citroën mindent vitt a végén, és sajnos a Hondákkal továbbra is gondok vannak, mint ahogy tegnap is.

A Q1 végeztével a 3 Citroën mögött befért még a Q2-be a ROAL két autója, a négy Honda, valamint Dusan Borkovics, Hugo Valente és Gianni Morbidelli. A Q2-ből a szétlövésbe a franciák autóin kívül viszont csak Tom Chilton és Valente jutott be. A legjobb hondás Michelisz Norbert lett a 6. helyével, márkatársai a sor legvégén zártak, de közülük is Gabriele Tarquini volt a legszerencsésebb, mert 10. helye a második versenyre pole pozíciót ér majd neki.

Nem meglepő módon, bár annál meglepőbb fölénnyel José María Lopez nyerte a szétlövést, még csapattársai sem értek a közelébe. Holnap mögüle rajtol Yvan Muller, Sebastien Loeb, Tom Chilton és Hugo Valente.

Q1 eredmény

Q2 eredmény

Q3 eredmény

Holnap a versenyeket 6:15-től közvetíti élőben az Eurosport.

Fotó: fiawtcc.com

Comments

comments