Naptárt módosít a virtuális TCR Europe

Kép: TCR Europe

Módosítások történtek a virtuális TCR Europe versenynaptárában. Az alábbi cikk részletezi az okokat és az új időpontokat is tartalmazza.

Az elmúlt néhány hétben kissé megfordult a helyzet, vagyis éppen most kezd helyreállni a világ rendje. Ennek következtében kezdenek az élő online események elmaradni a valós életben történő tesztek, utazások, versenyek javára. Ezért egy hete a TCR Europe bejelentette, hogy a virtuális zolderi fordulót elhalasztják, mert olyan sokan nem tudtak volna indulni rajta, hogy nem lett volna értelme megtartani.

Bár vannak olyan sorozatok, melyek epizódjait több hetes felvételről adják le, a TCR Europe élőben megy, és szerencsére a szervezők úgy döntöttek, hogy élőben is kell azt befejezni. Így aztán sokat kellett egyeztetniük 26 versenyzővel, hogy a mostantól nagyon is működő valós világba be tudjanak gyömöszölni még három online futamot. Végül arra az elhatározásra jutottak, hogy Monzát és Barcelonát megtartják az eredetileg kiírt időpontokban, vagyis július 8-án és 22-én, szerdán. Míg Zoldert július 13-án, hétfőn fogják pótolni. Továbbá az eddig megszokottaktól eltérően nem este 7-kor, hanem este 8-kor kezdődik a játék, hogy mindenki kényelmesen hazaérhessen.

Magyar Szilvia

 

Comments

comments