Hogyan menjünk a WTCC-re?

térképAlapvetően ezt az utóbbi időben a MOL által szervezett szurkolói busszal szokták megoldani a szurkolók, legalábbis vasárnap. A MOL saját FB oldalán értesítette a szurkolókat, hogy IDÉN NEM SZERVEZNEK SZURKOLÓI BUSZOKAT a WTCC futamra!

Az alábbi cikk némi segítséget kíván nyújtani a szurkolóknak, akik autó nélkül, esetleg vidékről vágnak neki a hétvégnek és az útnak a Hungaroringre.

A pálya megközelíthető HÉV-vel – ez vasárnap kevésbé lehet sikeres, mivel felújítás miatt az Örs vezér tere és Cinkota között HÉV-pótló buszok járnak. Továbbá a Szilasliget megálló felől közelítő tömegnek meg kell kerülnie a fél Hungaroringet, ugyanis a hátsó kapukat nem szokták kinyitni WTCC alatt. Ez kb. 3-4 km sétát jelent.

Javasolt az Árpád hídtól induló járatos buszokat igénybe venni, és azokról Mogyoród Mázsa téren leszállni. Innen kb. 1 km séta után érhető el a pálya főbejárata.

Aki autóval jön, számítson a pálya körül minden alkalommal kialakuló hatalmas dugóra. Mindenkinek tanácsolni tudjuk, hogy induljanak el időben reggel, délután pedig javasolt fokozatosan elhagyni a pályát.

Kép: duen.hu

Comments

comments