Chilton a ROAL-lal folytatja, tesztelnek a csapatok

Tom Chilton a ROAL-lal folytatja. Fotó: fiawtcc.com

Talán a legkevésbé meglepetés értékű hír, hogy Tom Chilton a mai napon bejelentette: marad a ROAL Motorsportnál 2015-re. Chiltonnak jóval kevesebb problémával jár előteremteni a versenyzéséhez szükséges anyagiakat, családi háttere miatt, és már a tavalyi utolsó futamon kijelentette, hogy szerinte a ROAL a legjobb csapat a földön, így ha csak lehet, náluk képzeli el a jövőt.

Ugyanakkor Tom Coronel lehetséges szponzorairól és jövőjéről sajnos még mindig nem tudunk biztosat, így előfordulhat, hogy Chiltonnak egy “flúgos” csapattárssal kevesebb lesz idén. Bár Coronel dolgozik az ügyön, ahogyan minden évben eddig.

Chilton a jövő héten csatlakozik a ROAL-lal a tesztprogramhoz.

A csapatok a héten Valenciában tesztelnek, a Citroën szerdán érkezett, a Honda csütörtök óta van jelen. Utóbbi csapatnál az állandó versenyzőkön kívül ismét részt vesz a teszten Michelisz Norbert.

Az utolsó nagy, összevont teszt Barcelonában lesz február 13-án, miután az autókat repülőre rakják (a korábbi hajós tervekkel ellentétben), hogy időben érkezzenek Argentínába, a nyitó futamra.

Fotó: fiawtcc.com

Comments

comments