10 éves a WTCC – játék ajándék könyvért

Fotó: fiawtcc.com

Fotó: fiawtcc.com

Talán még emlékszik rá a kedves olvasó: hónapokkal ez előtt meglepetést ígértünk a szervercsere utánra. Nos, egy kicsit elhúzódott, de végre itt van: a honlap, amely bemutatja sok-sok ember megfeszített munkáját. Egyelőre még mindig csak remélni merjük, hogy Magyarországon is ténylegesen nyomtatásra kerül az anyag, a nyomdai előkészítés már folyamatban van…

Az alábbi honlapon bemutatott könyvön egy nemzetközi szerzőcsoport dolgozik, versenyzőkkel és csapatokkal karöltve, csaknem egy hosszú éve… És azért, hogy minél többen megismerhessék e kis csapat munkáját, most szeretnénk játékot indítani.

A játék heti egy fordulóból áll, egészen a 2015-ös idény hungaroringi WTCC futamának hetéig tart. Minden olyan természetes személy részt vehet benne, aki elmúlt 18 éves, van Facebook profilja, és kedveli a könyv Facebook oldalát. A játékosoknak két feladatuk van: amellett, hogy kedvelik a könyv oldalát, meg kell osztaniuk azt a saját üzenőfalukon, nyilvános posztként, kommentár nélkül (ez a játékban való részvétel előfeltétele). A második feladat: válaszolniuk kell egy kérdésre (majd utána a kérdést is meg kell osztaniuk, hogy másoknak is legyen esélyük beszállni), melyet mindig hétfőn teszünk közzé a Motorzaj.hu weboldalon, ennek Facebook oldalán és természetesen a könyv Facebook oldalán is. Csak és kizárólag a könyv FB oldalára privát üzenetben érkező válaszokat fogadjuk el! Aki a kérdés alá beírja a megoldást, az automatikusan kizárja magát a többi fordulóból. A válaszadás határideje minden héten szombat, 19:00.

A játék a holnapi nappal indul, 12 fordulós, mindenkitől 1 választ fogadunk el fordulónként. A helyes válasz minden fordulóban 1 pontot ér. Akinek a 12. forduló után 12 pontja van, az indul a szétlövésben, aminek keretein belül eldől, ki lesz az első 3 helyezett. Az első 3 helyezett egységesen egy könyvet kap ajándékba. (Amennyiben a nyomtatás akadályokba ütközne (ami Magyarországon sajnos még mindig megeshet), akkor e-könyvet tudunk ajándékba adni. Az e-könyvek másolásvédett PDF file-ok, számítógépen, tableten, e-könyv olvasón olvashatók.)

Játékra fel! Holnap érkezik az első kérdés!

Comments

comments

Tags: