Vigyázó szemetek Motegire vessétek!

Tegnap nem-korlát, ma nem-Bennani. Egyelőre ügyesen keveredik ki a meleg helyzetekből Michelisz. Fotó: fiawtcc.com

A Honda duplán hazai pályára látogat a Twin Ringre.
Fotó: fiawtcc.com

Két hónapnyi szünet után Motegiben tér vissza a WTCC mezőnye. A hétvégén a tájfunos Japánból jelentkezik a világbajnokság, remélhetőleg nem törölt versenyekkel, bár az időjárás egyelőre nem túl biztató… És lesz némi világ-játék is!

English version

Ha a programban változás nem történik, akkor az alábbi tévéközvetítésekre számíthatunk:

Időmérő edzés szombat reggel 8:30, versenyek vasárnap reggel 7:00-tól az Eurosport műsorán.

Van azonban valami más is: a 10 years of WTCC c. könyv szervezői – a helyszínen tartózkodó versenyzők és hivatalos személyek segítségével – ismét játékra hívják a leendő olvasókat a világ bármely pontjáról.

Mivel a könyv teljes bevétele jótékonysági célokat szolgál, ezért a versenyzők és a csapatok is örömmel vesznek részt a szervezési munkálatokban… Szóval mindenki nézze nyitott szemmel a közvetítéseket, fényképeket, híradásokat Motegiből, mert a szerkesztőcsapat megkért néhány versenyzőt és helyszínen tartózkodó kollégát, hogy “rejtsenek el” (jobban mondva sokkal inkább tegyenek közszemlére!) néhány, a könyv jótékonysági vonulatához kapcsolódó dolgot.

A nyitott szemű játékosoknak más dolguk nincs is, csak figyelni, és a könyv FB oldalának privát üzenetben megírni (angolul vagy magyarul, mivel a könyv ezen két nyelven készül), hogy pontosan hol/kinél láttak micsodát. Akik mindet megtalálták, azok között egy-egy angol vagy magyar (az illető anyanyelvétől függően) e-könyvet sorsolnak ki!

Játékra fel!

Comments

comments