Michelisz Norbert új autója

mnhondaA JAS Motorsport, ígéretéhez híven, a tegnapi napon átadta a harmadik Honda Civic-et a Zengő Motorsportnak, így immár Michelisz Norbert is kipróbálhatta új versenygépét.

Az egyelőre hófehér versenygép tegnap került a zengő Motorsport tulajdonába, és Norbi a mai naptól körözhet vele, jelenleg az olaszországi Circuito Tazio Nuvolari Cervesina versenypályán.

A JAS több idény előtti tesztet is futtatott, a legutóbbit éppen Barcelonában, de sajnos csak a két gyári pilóta kapta meg autóját kipróbálásra, fejlesztésre.

A mezőny másik boldog új autótulajdonosa Tom Coronel, aki szintén pár napja kapta meg új ROAL-Chevijét. Eleinte csak a marticák gyönyörűségéről áradozott a holland pilóta, ám most már ő is “játszik az új hölgyeménnyel”, ahogy ő maga fogalmazott.

Bár a WTCC idénykezdő futamát ezen a hétvégén tartották volna, Marrakesh egy hét haladékot kért. Így még nyolcat kell aludni az idény első versenyhétvégéig. Michelisz – addigra már teljesen felmatricázott – új versenygépét is láthatjuk április 12-től Marokkóban.

 

Fotó: Honda WTCC hivatalos Facebook oldal

Comments

comments