Közlekedésbiztonsági vetélkedő Norbival

norbi

Fotó: Schneider Erika

Nagy értékű nyereményekkel és egy Volkswagen Up! fődíjjal hirdetett közlekedésbiztonsági vetélkedőt a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium. A vetélkedőt a Hungaroring és Michelisz Norbert is támogatja aktív részvételével, népszerűsítéssel.

A KRESZFAKTOR névre keresztelt vetélkedőhöz kapcsolódó sajtótájékoztatót tartottak csütörtökön délelőtt az Akvárium Klubban. Az információs eseményen részt vettek: Michelisz Norbert, Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója, Rozgonyi Ádám, a Volkswagen értékesítési vezetője, Homolya Róbert, közlekedéspolitikáért felelős államtitkár és Óberling József, rendőrezredes, rendőrségi főtanácsos.

Elmondták, hogy mindannyian nagyon örülnek annak, hogy egy ilyen fontos kezdeményezést indíthattak útjára, hiszen a közutak biztonságának javítása mindannyiunk közös érdeke.

A vetélkedőben bárki részt vehet, aki a szabályoknak megfelel. A szabályzat, a regisztrációs űrlap és a vetélkedő leírása megtalálható a kezdeményezés honlapján. A fődíj egy személygépkocsi, amit a Volkswagen ajánlott fel.

A sajtótájékoztatóról és fődíjról Facebook oldalunkon tekinthető meg Schneider Erika képgalériája.

Mindenkinek eredményes játékot kívánunk!

Comments

comments