Itt az új DTM applikáció!

IMG_9689[1]_02

Fotó: Erika Schneider

Jó hír a DTM rajongóknak! Legyél épp úton, a kávézóban vagy egy uncsi családi ünnepen, már nem kell lemondanod a DTM legújabb híreiről. Az új, hivatalos és ingyenes DTM alkalmazás már elérhető Andoridra a Google Play-en és iPhone tulajoknak az App Store-ban.

Az applikáció lehetővé teszi, hogy még közelebb kerülj a sorozathoz, és a mobilodra varázsolja az 500 lóerős gépcsodák világát. Hírek, eredmények és széleskörű információk mellett a helyszíni szórakozásod is garantált. Az aktuális időterv a pályán lévő rajongókat segíti, így nem maradsz le a boxutcalátogatásról, az eseményt kísérő koncertekről, vagy épp arról, hogy a versenyzők mikor osztanak aláírásokat. Az app abban is tájékoztat, hogy hogyan jutsz el a legkönnyebben egy pályára, értesítéseket kérhetsz és személyre szabhatod, hogy csak azokról a hírekről értesülj, amik valóban érdekelnek.

A live-ticker segítségével egy verseny alatt sem veszíted el a fonalat, sőt, az élő audio stream aktiválásával a helyi kommentátort is hallhatod.

Ez természetesen még csak a kezdet, a DTM alkalmazást folyamatosan frissítik és fejlesztik, hogy minél hasznosabb, informatívabb és minél élvezetesebb legyen.

Forrás: DTM hivatalos sajtóközlemény

Fordította: Schneider Erika

Comments

comments