Hungaroringi program, WTCR

Fotó: Paulo Maria / DPPI / FIA WTCR

Ma délután, az esemény előtti sajtótájékoztatóval megkezdődött a WTCR magyar hétvégéje. A nézők nélkül zajló rendezvény társrendezvénye az ETCR, a kamionos Európa-bajnokság, melyben Kiss Norbert is érdekelt.

A WTCR-ben az eddig megszokott magyar neveket láthatjuk: Michelisz Norbert mellett Tassi Attila, Boldizs Bence és Kismarty-Lechner Gábor gurulnak majd pályára. A mezőny két új arccal gazdagodott: Nicky Catsburgot az osztrák Nico Gruber helyettesíti, mivel a holland versenyzőnek egy korábban már lefixált – más versenysorozatban teljesítendő – kötelességének kell eleget tennie a hétvégén. José Manuel Sapag pedig átugrott ide is a Target Competitionnel. A Vukovic Motorsportnál továbbra is Aurélien Comte vezetheti a Renault-t.

A hétvége programja innen letölthető. Szombaton az edzéseket tartják meg. Az első szabadedzés 9:30-tól, második 13:30-tól, az időmérő edzés 15:30-tól kezdődik. Vasárnap reggel 8:50-től kezdődik az első verseny. Szombaton a Sport 2, vasárnap felváltva mindkét Sport csatorna élőben közvetíti a kamion EB és a WTCR futamait is. Az Eurosport szombaton az 1-es csatornán élőben közvetíti a WTCR időmérőt, vasárnap pedig a 2-es csatornán a futamokat.

Magyar Szilvia

Comments

comments