Hogyan menjünk a Hungaroringre / Nagy Futamra?

527812_4020823518550_1220281659_33843414_521624635_nMinden évben sok-sok email érkezik hozzánk (is) az alábbi kérdésekkel: Lesz-e szurkolói busz? Honnan indul? Melyik kapuk lesznek nyitva? Mennyibe kerül a jegy? Lehet-e a helyszínen jegyet venni? És sorolhatnánk a végtelenségig.

Szerencsére a Hungaroring honlapja idén olyan tökéletesre sikeredett, hogy MINDENT meg lehet rajta találni egyetlen kattintással. Ezért arra kérünk mindenkit, hogy ejtse meg ezt az egyetlen kattintást. A Hungaroring honlapja azért is jó, mert senki nem másolta át ide az információkat hanem eleve ide kerültek ki. Így aztán, ha a jóhiszemű szurkoló onnan nézi, ki lehet küszöbölni azt, hogy egy másik honlapról, emberi, másolási, elgépelési stb. hiba folytán véletlenül rossz információhoz jusson. Amire a kedves olvasó nem talál választ a Hungaroring honlapján, az a kérdés nem releváns.

Itt megtalálható a Nagy Futam III. programja is, valamint a WTCC versenyhétvége teljes időbeosztása is.

A Nagy Futamról 3 órás TV közvetítés lesz, és a megszokott módon követhetjük a televízióban az időmérőt és a futamokat is. Fenti okokból kifolyólag a közvetítések időpontjának célszerű műsorújságban utánanézni.

Comments

comments