FIA játék WTCC videókkal (is)

logoAz FIA közönségszavazásos játékot hirdet a világ minden táján a motorsport szurkolóinak. Az alábbi linkre kattintva érhető el a felület, ahol játszani lehet.

A lényeg, hogy be kell jelentkezni az alkalmazásba. Akinek van Facebook fiókja azzal, akinek nincs, annak regisztrálnia kell a felületen.

Ez után 11 olyan videót fog látni a játékos, amik 2014-es FIA versenyeken készültek. A videók az adott versenyszéria promótere által kerültek kiválasztásra. (A WTCC-ből két mozzanat került a döntőbe idén.) A videók megtekintése után lehet szavazni az általunk vélt „Az év akciójá”-ra. Ezután fel kell kérni 5 barátunkat, hogy ők is szavazzanak. A díjátadó december 5-én lesz, ami azt jelenti, hogy a játékba érvényes szavazatokat december 4-én éjfélig fogadják el. (Nem mi szóltunk későn, hiszen a játékról csak most kaptunk értesítést, és csak tegnapelőtt óta fut.)

Hogy az akciót végrehajtó versenyző megkapja a díjat a közönség szavazatai alapján, az egy dolog. De az FIA, mint a játék szervezője felajánlotta, hogy a szavazók között kisorsol egy kétszemélyes hétvégét a F-1 Brit Nagydíjra.

Szóval játékra fel!

Comments

comments