Huff és Chilton adásban!

Fotó: fiawtcc.com

Fotó: fiawtcc.com

A Quest TV nevű brit tévécsatorna különleges showműsorral ajándékozza meg WTCC-t kedvelő nézőit. Az Eurosport egyetértésével és együttműködésével az idény utolsó négy futamáról egy-egy egyórás adásban számolnak be, Tom Chilton és Rob Huff főszereplésével. A jó szórakozásra eleve garancia a két versenyző és a történeteik. Az adások minden futamot követő kedden, helyi idő szerint este 7.00-kor (vagyis magyar idő szerint este 8-tól) kezdődnek.

Némi szervezőmunkával sikerült kideríteni, hogy a csatorna műsoráról itt érhető el live stream, azonban ha ez mégsem működne, a csatorna honlapján meg lehet tekinteni a korábbi adásokat felvételről pár nap múlva.

Sajnos magyar tolmácsolást / feliratozást biztosítani nem tudunk, de reméljük, hogy a fenti információval és linkekkel is hozzá tudtunk járulni a nem mindennapi humorú brit versenyzők magyarországi rajongótáborának szórakozásához.

(Használati utasítás: Ha nem tölt be, katt a fekete négyszög közepére (eltarthat egy darabig, de utána nem akad), ha továbbra is gond van, javasolt a Hola! beépülő modul használata, azon belül is beállítani, hogy böngésszen az Egyesült Királyságból!) FONTOS: a stream oldalon nagyon erősen ajánlott a reklámblokkoló használata!

Comments

comments