Gyakornoki pályázat

Weboldalunk új munkatársakat keres, ezért gyakornoki pályázatot írunk ki. Jelenleg két szabad helyünk van, ezek betöltésére keresünk egy DTM és egy mindenes gyakornokot.

A gyakornoki pályázaton nyertes versenyzők 3 hónapos teszten vesznek részt hazai pályán, amennyiben a tesztet sikeresen teljesítik, teljes jogú versenyzőként üdvözöljük őket csapatunkban.

A három hónapos próbaidő letelte után teljesítményarányos bérezéssel dolgozhatnak tovább, valamint természetesen a megfelelő versenyekre a szerkesztőség akkreditációt igényel számukra.

Elvárások:

– betöltött 18 éves korhatár,

– angol és még egy idegen nyelv kommunikációképes / fordítóképes (nem Google translatorral!!!)  ismerete (DTM szekcióban jól jön a német!)

KIVÁLÓ helyesírás és fogalmazó képesség (!!!)

– sajtóműfajok ismerete (nem keveri össze a jegyzetet a hírrel és az interjút a riporttal)

– nem formula típusú pályaautózásban legalább 2-3 éves nézői tapasztalat (nem baj, ha újságírói is van)

– Érdeklődés a választott szekció iránt (DTM és/vagy egyéb kategóriák, WTCC),

– Pártatlan hangvételű írások elkészítése,

– Képes pontosan, terjedelmi határokat betartva, önállóan, időre dolgozni,

– Napi kb. 1 óra rendelkezésre állás,

– Otthoni internet kapcsolat.

Amit rólunk tudni kell:

– Nem foglalkozunk semmilyen formula-autós kategóriával, versennyel, stb. Aki formula-1-es újságíró szeretne lenni, vagy a Magyar Nagydíjra szeretne akkreditációval bejutni, annak tanácsos, hogy nézzen másik honlap után, sokan fogadják majd örömmel a jelentkezését!

– Nem várjuk el az ingyen munkát, ugyanakkor vagyonokat sem tudunk fizetni. A gyakornoki idő végén két lehetőség áll a pályázó előtt: amennyiben munkája kielégítő, és ő is szeretné, munkatársunk lesz: teljesítményarányos bérezéssel próbálunk meg hozzájárulni a költségeihez, kap “céges” e-mail címet, akkreditációs kérvényt adunk le számára minden, a szekciójába vágó, elérhető távolságban rendezett futamra, választása/kérése szerint.

A másik lehetőség az, hogy sajnos valamiért nem vagyunk kompatibilisek egymással. Ez ki fog derülni 3 hónap alatt, és ha ilyen előfordul, akkor vagy a gyakornoki idő végén, vagy előbb meg kell válnunk egymástól.

Ha úgy érzed, hogy megfelelsz a feltételeknek és vállalod a kihívást, várjuk jelentkezésedet az alábbiak szerint:

Jelentkezési határidő: szeptember 15.

Leadandó anyag:

egy darab rövidhír, mely a választott szekcióhoz kapcsolódik (DTM vagy bármi más, mellyel az oldal foglalkozik), 2014. 08. 15 és 2014. 09. 10. között történt eseményt mutat be,

– 1 db publicisztikai jellegű cikk, nem formula-, de pályaautós témában, szabadon választott tartalommal, maximum 3000 karakter terjedelemben,

– Bemutatkozó, motvációs levél max. 1200 karakterben.

E-mail: turaautovb@gmail.com

A TÁRGYBAN KÉRJÜK MEGJELÖLNI: GYAKORNOKI PÁLYÁZAT!

Comments

comments