Szurkolói buszok a Hungaroringre, egyéb információk

logoJelen cikk a Hungaroring hivatalos honlapjáról származó információkat közöl, mindenben az ott leírtakra támaszkodva.

Az oldalon az áll, hogy a MOL szurkolói buszokat indít, melyek az ’56-osok teréről reggel 7:00 és délután 15:30 között folyamatosan indulnak Mogyoródra. Az sajnos nincs megemlítve, hogy melyik napon, de feltételezhetően csak vasárnap.

Pénteken a belépés a lelátókra ingyenes, szombaton és vasárnap 3000 Ft/fő/hétvége. Paddock belépő ugyancsak 3000 Ft/fő/nap. 14 éves kor alatt, kizárólag felnőtt kísérettel, a belépés ingyenes a lelátóra és a paddockba is. A belépők a helyszínen megvásárolhatók, illetve az Ostermann Kft.-nél. Mind a helyszínen, mind pedig a jegyirodában lehet fizetni a Sodexo és Edenred utalványok megfelelő típusaival

Megközelítés szurkolói busz hiányában: amennyiben valaki pénteken vagy szombaton tömegközlekedéssel szeretne a pályára jutni, az vegye figyelembe azt, hogy kizárólag a főbejárat lesz nyitva, így a Szilaliget felől érkező szurkolóknak meg kell kerülniük valamelyik oldalról a fél Ringet kívülről, ha be akarnak jutni a lelátóra. Javasolt busszal érkezni Újpest Központ felől.

További, vagy részletesebb információért, kérjük, látogassa meg a Hungaroring hivatalos honlapját: www.hungaroring.hu 

Kép: hungaroring.hu

Comments

comments