James Thompson visszatér

thommo
2012 után újra feketében látjuk James Thompsont egy WTCC futamon

Régen nem ébredtünk már ilyen jó hírre a WTCC háza tájáról! Visszakapjuk James Thompsont! Igaz ugyan, hogy a mezőny egyik leggyengébb autójában, és csak egyetlen hétvégére, a Slovakiaringre, de Jimmy visszatér.

René Münnich duplázott a Paul Ricardon. Mármint sorozatban való indulást. Ugyanis versenyzett az ETCC-ben és a WTCC-ben is. Meg nevezett a Ralicross VB-re is. Már kétfelé szakadni egyazon pályán is sok volt a jóból, de háromfelé meg aztán abszolút képtelenség, és a WTCC-t ütő ralicross versenyeket nem ugyanazon a pályán rendezik. Ebből következően szüksége volt valakire, aki helyette versenyez a WTCC-ben, mivel ő inkább a ralicrossra szeretett volna koncentrálni.

Így került a képbe James Thompson. Bár a brit több mint egy éve nem versenyzett sehol, a Münnich Motorsportnál elsősorban korábbi tapasztalatára építenek.

“Mi az All-Inkl.com-nál mindannyian nagyon boldogok vagyunk, hogy a csapatunkban üdvözölhetjük James Thompsont. Az egész csapat el van ragadtatva, hogy ismét a volán mögött láthatjuk.

James számára a legfontosabb dolog, hogy visszaülhet egy autóba. A megállapodás egyelőre csak egy hétvégére szól, de elég sok ütközés van a ralicross és a WTCC versenynaptár között, szóval majd meglátjuk, hogy megy neki a Slovakiaringen” – mondta Dominik Greiner, csapatmenedzser.

Szöveg és fotó: Magyar Szilvia

Comments

comments