Gokartversennyel készültek az idei TOP 50 díjátadó gálára a legjobb magyar pilóták

Fotó: Schneider Erika

Gokartozással melegítettek a már hagyománynak örvendő TOP 50 díjátadó gálára a top-pilóták. Az Autósport és Formula Magazin eseményén a legjobb magyar versenyzőkkel az autós újságírók is összemérhették erejüket.

Az eseménynek az Ázsia Centerben található G1 Asia Kart Center adott otthont kedd kora délután. A borongós, esős időben nem is bántuk, hogy fedett, fűtött helyen találkozunk az autó- és motorsport különböző területein kiemelkedő eredményeket elérő magyar pilótákkal.

Így lehettünk szemtanúi Tassi Attila (TCR Europe), Nagy Dániel (TCR Europe), Molnár Bendegúz (Swift Cup Europe), Nagy Norbert (WTCR), Marton Gergely (ERX S1600), Volentér Balázs, (CEZ D5 Endurance), Tóth László (spanyol F4), és Vogel Adrienn (KIA Platinum Cup) összecsapásának. A rögtönzött időmérő körök alapján Volentér Balázs futotta a leggyorsabb időt, így ő indulhatott a pole-ból. Ki sem engedve az első helyet a kezéből, a győzelmet is ő zsebelte be.

A verseny után főszerkesztőnk, Magyar Szilvia is megmérette magát a fiúkkal, lányokkal, magabiztos autózással a hetedik helyen ért célba.

Később csatlakozott hozzánk Turán Frigyes, az Országos Rali Bajnokság idei ezüstérmese, az izgalmas eseményről pedig a Music FM száguldó riportere, „Fittikém” adott élő közvetítést. A versenyről készült képeinket itt lapozhatjátok végig.

A tavalyi hagyományokhoz hűen 2018-ban is egy rangos gálaeseményen díjazzák majd a legjobb magyar pilótákat december 6-án, az idei, nemzetközi sztárvendég, Jean-Louis Schlesser, kétszeres Dakar-rali győztes francia pilóta lesz.

A Motorzaj főszerkesztője, Magyar Szilvia is rajthoz állt.
Fotó: Schneider Erika

Schneider Erika

Comments

comments