Thaiföldi foci szabadedzésekkel és közvetítési időpontokkal

403799
Fotó: fiawtcc.com A büntetőpárbaj eredménye 6-6 lett.

Időmérő edzés hiányában (ami majd holnap reggel lesz eredeti program szerint) nem sok eseményről lehet beszámolni Thaiföldről, hacsak nem a szabadedzések végeredményét tekintjük valamiféle fontos tájékoztatásnak a holnapi erőviszonyokat illetően.

A pénteki napot a helyi focicsapattal töltötték a versenyzők, volt egy kisebb meccs, meg tizenegyes rúgó párbaj. Rob Huff boldogan újságolta, hogy az elmúlt 15 évben ez volt az első gólja. (Viszonylag érdekes kérdés ugye, hogy vajon látott-e focilabdát egyáltalán az elmúlt 15 évben Huffy… Ehhez képest az eredmény kiváló.) Meglepő módon még Yvan Muller is a többiekkel tartott városnézőbe és focizni, bár tőle szokatlan az ilyen irányú aktivitás.

A szombat a teszt és a szabadedzések jegyében telt, időmérő nem férvén a programba. Még egyszer felhívjuk az olvasók figyelmét arra, hogy NEM lesz közvetítés az egyébként magyar idő szerint hajnali 4 órára eső időmérő edzésről sem a Eurosport sem pedig a Eurosport 2 műsorán. A közvetítések vasárnap reggel 10:15-től kezdődnek. (A Port.hu szerint az M4 adja az időmérő edzést hajnali 3:55-ös kezdettel.)

A mai edzéseken a legjobb időket Michelisz Norbert, José María López és Tom Chilton autózták. Egyébként az edzések képe változatos, a vasárnapi napra sok mindent nem vetítenek előre.

Akit az edzések végeredménye érdekel, alább megtekintheti őket:
Teszt

FP1

FP2

Comments

comments