Szalagkorlát hiányában…

Péntek esti kung-fu edzés Kínában. Fotó: fiawtcc.com
Péntek esti kung-fu edzés Kínában.
Fotó: fiawtcc.com

Hallottunk már idő hiányában, érdeklődés hiányában, sőt jó idő(járás) hiányában elmaradó rendezvényekről. Azonban ma reggel hallottunk először szalagkorlát hiányában elmaradó időmérő edzésről…

Történt ugyanis, hogy az Asia GT sorozat egyik McLarenje olyan erővel vágódott bele a szalagkorlátba, hogy a korlát annyira megrongálódott, hogy ki kell cserélni. Ennek következtében – biztonsági okokból – a magyar idő szerinti fél kilences időmérő edzést vasárnapra halasztották. Addigra talán rendben lesz a szalagkorlát. Ami viszont Kínában vasárnap reggel van, az a mi óránk szerint hajnai 2:40-re esik. Aki tehát élőben szeretné látni az időmérő edzést, annak nagyon korán kell kelnie (vagy későn feküdnie). Ellenben egyáltalán nem biztos, hogy akinek nincs Playere az láthatja élőben. Ugyanis a sajtóközlemény arról nem tájékoztat, hogy beüzemelik-e ezért a közvetítést éjszaka, vagy a versenyek előtt felvételről nézhetik meg a rajongók az időmérőt.

A jelenlegi tervek szerint a vasárnapi versenyek időpontja nem módosul, így azokat – egyéb probléma hiányában – a Eurosporton 8:30-tól láthatjuk.

A versenyzők pedig – egyéb program hiányában – lefényképezkedtek a törött szalagkorláttal, aztán elmentek haza.

Jelen pillanatban tehát összesen a teszt és a két szabadedzés eredménye áll rendelkezésünkre, az érdeklődők vethetnek rá egy pillantást.

teszt    FP1     FP2

Így aztán a hétvége eddigi legizgalmasabb programja a pénteki Happy Hour-on tanult Kung-Fu lecke volt…

Magyar Szilvia

Comments

comments