Nagy Dániel a BRC-nél, Jack Young a Vukovic Motorsportnál

Fotó: Magyar Szilvia

Az elmúlt 10 napban kétféle hírt kaptunk. Az egyik féle az a sajnálatos hír volt, hogy sorban függesztik fel, törlik és halasztják a TCR sorozatok versenyeit. A másik két bejelentés volt a TCR Europe részéről.

A WTCR-t érintő hír, hogy a Hungaroring után a Nürburgringen tartandó versenyeket is törölték, mivel a Nürburgringi 24 órás verseny szervezői a 24 órás futamot egy későbbi időpontra halasztották, melyhez a WTCR mezőnye már nem tud csatlakozni. A hétvége két versenyét – a 20 versenyes szezon fenntartása érdekében – két későbbi versenyhétvégéhez fogják hozzátoldani.

A TCR Europe háza tájáról a múlt héten azt az információt hozták nyilvánosságra, hogy a Vukovic Motorsport két Renault Megane versenyautót tervez indítani a sorozatban. Az egyik versenyzője a tavaly Barcelonában brillírozó Jack Young lesz, a másikra még folynak a tárgyalások.

A mai napon Nagy Dániel is bejelentette 2020-as terveit. A korábban a M1RA színeiben versenyző magyar pilóta idén a BRC csapatánál fogja vezetni az alakulat egyik Hyundai versenyautóját, csapattársának személyét még nem fedték fel.

Magyar Szilvia

Comments

comments