Morbidelli a WestCoast Racingnél

Fotó: fiawtcc.com

Ma délelőtt erősítették meg a hírt: Gianni Morbidelli aláírt a WestCoast Racinggel a TCR sorozatba.

A F1-et is megjárt, majd a Superstarts sorozatban bajnoki címet szerző olasz sokat panaszkodott az előző idény végén arra, hogy szponzora nemigen akad, René Münnich pedig úgy döntött, nem szeretne fizetett versenyzőt foglalkoztatni, így sajnos úgy tűnik, tartósra tervezett visszatérése a WTCC-be kútba esik…

Nem marad azonban munka nélkül, hiszen a svéd WestCoast Racing már akkor tesztre hívta, amikor mi a barcelonai médianapon voltunk. Le is szerződtették, így a WTCC és a Superstars után ismét új sorozatban próbálhatja ki magát Morbidelli, ezúttal egy Honda volánja mögött.

„Rendkívül izgatott vagyok, hogy csatlakozhatok a WestCoast Racinghez, és minden tapasztalatomat bevetem majd, hogy a lehető legjobb munkát végezzem el számukra. Első benyomásaim alapján a Honda Civic TCR és a TCR International Series nagyon jó, én pedig készen állok az új kihívásra. Minden teljesen új, és mindannyian a nulláról kezdjük. Az autó még mindig a fejlesztések egy korai stádiumában van. Miután találkoztam velük és teszteltünk Barcelonában és Vallelungában, úgy hiszem, hogy a csapatomnak megvan a lehetősége és az elhivatottsága a sikerhez.” – mondta Morbidelli a Touring Car Timesnak.

Comments

comments