Kamion EB és Fesztivál kicsiknek és nagyoknak (sajtóközlemény)

tankpool24_mercedes_truckracing_kiss_12

A kép forrása: hivatalos sajtóanyag

Az alábbiakban a Kamion Európa-bajnokság szervezőinek sajtóközleményét adjuk közre, ezáltal is tájékoztatva a nézőket és a versenyre kilátogatókat az elérhető családi programokról.

Kiegészítésként jegyezzük meg, hogy szerveznek szurkolói buszokat a Hungaroringre, de azok menetrendjét egyelőre még nem tudják. Amint megkapjuk a menetrendet megosztjuk mi is.

Augusztus 27-28. között nem csak a kamionsport szerelmeseinek érdemes kilátogatni a Hungaroringre, számos izgalmas, játékos program várja majd a gyermekeket, családosokat is. Az idén újra megrendezésre kerülő Kamion EB és Fesztivál szórakoztató játékokkal és hangulatos kísérőrendezvényekkel kedveskedik az érdeklődőknek.  

Fergeteges fesztiválhangulatban zajlik majd a nagyszabású kamionverseny, amelyen a szenzációs futamok mellett minden korosztály megtalálhatja majd kedvenc elfoglaltságát a Super Gold Tribün mögötti területen. Az önfeledt szórakozás érdekében a Babakunyhó támogatásával babasarok kerül kialakításra, ahol egy hatalmas játszószőnyeget vehetnek birtokba a legkisebbek, míg a nagyobbak reflex-kapun, ördöglakatokon próbálhatják ki ügyességüket. 

FUTURA Okos Homokozójában megelevenedik a homokfelszín, melyen a térkép a gyerekek kezeinek munkája nyomán alakul és színeződik át, élő-mozgó, interaktív felületként. A különeleges játék egyszerre nyújt önfeledt szórakozást és maradandó természettudományos élményt az egész családnak.

Pár napra a Csodák Palotája is a Hungaroringre költözik augusztus 27-28. között, így kicsik és nagyok játékosan a fizika bámulatos jelenségeivel is megismerkedhetnek. A futamok között pihenésképp remek szórakozást nyújtanak majd a kiállított eszközök, melyeket gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt érdemes lesz kipróbálni és megfejteni a nagy titkokat.  

Emellett minden nap várja majd a kézműves foglalkozások szerelmeseit a Kidsoasis, ahol a gyermekek szüleikkel együtt hajtogathatnak, gyöngyöt fűzhetnek, sőt a gyerkőcök egyedi csillámtetoválást is kérhetnek.

Vadnyugati Városban a nagyobbak kipróbálhatják az aranymosás rejtelmeit, a Talmácsi Mobil Pályákon pedig a motorozás világába is belekóstolhatnak, sőt az autózni vágyók lábbal hajtós négykerekűeket tesztelhetnek. A kamion verseny szerelmesei pedig nem csak a pályán követhetik az izgalmas futamokat, hanem szimulátorok segítségével egymás ellen is összemérhetik tudásukat.

Lesz itt még rodeo játékbika, ugrálóvár, lufihajtogató bohócok, Katica Tanya, Magic Box és minden egyéb, amit csak el lehet képzelni. A sok-sok játék mellett a kisgyermekeket és szüleiket a népszerű Alma Együttes kedves dalai szórakoztatják és táncoltatják meg vasárnap 10:00 – 11:00-ig a Super Gold Tribün mögötti színpadon. 

Természetesen a nagyszabású fesztiválon a felnőttek is remekül szórakozhatnak majd, ugyanis az izgalmas futamok mellett a Kamionkorzóra is sor kerül majd, amelyen civil kamionok vonulnak fel a Hungaroring megújult aszfaltján.

Akit az önfeledt szórakozás mellett az egészsége is foglalkoztatja, ellátogathat az UNIQUA Mobil Egészségközpontba, ahol szűrő vizsgálatokon vehet részt a szűrőkamionban. 

A fáradt és éhes szórakozást kereső látogatók részére pedig a tavalyi étel és ital kínálaton is túlmutató, sok-sok finomságot felvonultató street food rész kerül kialakítára, mindez a Kamion EB és Fesztiváltól már megszokott megfizethető árakon!

Érdemes tehát családdal együtt kilátogatni a fantasztikus hétvégére, garantáljuk, hogy mindenki kitűnően fog szórakozni augusztus 27-28-án a Hungaroringen

 További információ és jegyek http://kamionfesztival.hu/ illetve http://www.gpticketshop.hu/ETRC__Kamion_EB.html

Comments

comments

Tags: