Jegyinformációk, időterv és szurkolói busz a Hungaroringre

logoAlig több mint egy hét van hátra a 2014-es hungaroringi WTCC futamig. A hasznos tudnivalókat, a jegyárakat, az elárusító helyeket, valamint a hétvége időtervét az alábbiakban olvashatják.

A hétvége időterve letölthető innen PDF formátumban.

A jegyárakról:

Hétvégi belépő: 3.900,- Ft (szombat-vasárnap) Belépésre jogosít a verseny szombati és vasárnapi napján a pálya nézőtéri oldalán a teljes állóhelyre, illetve bármelyik tribünre.

Paddock Péntek:                                         3.500,- Ft
Paddock Szombat:                                      3.500,- Ft
Paddock Vasárnap:                                     3.900,- Ft
Paddock Bérlet:                                           9.900,- Ft

Korlátlan alkalommal, az adott napon belépésre jogosít a pálya nézőtéri oldaláról a Paddock területre és vissza. Önmagában a pályára való belépést nem biztosítja, tehát egy normál belépőjegyet mindenképpen kell venni. Kivéve a pénteki nap, amikor a nézőtéri oldalra történő belépés mindenki számára ingyenes. Fontos: 14 éves kor alatt a nézőtéri belépés, és a Paddock belépés is ingyenes a versenyhétvége minden napján, DE 14 éves kor alatti gyermek csak szülői felügyelettel léphet be a Hungaroring területére!

VIP jegyárakról és egyéb kérdésekről a Hungaroring weboldalán tájékozódhat.

Akinek még nincs jegye, vásárolhat MOL kutaknál, az Ostermann Kft-nél (ahol F1-es és DTM belépők is kaphatóak) és az IBUSZ irodákban.

A szurkolói buszokról jelenleg még nem rendelkezünk pontos információval, de amint elérhető lesz az információ, megosztjuk itt is, és Facebook oldalunkon is.

Fotó: fiawtcc.com

Comments

comments