Hogyan menjünk a Hungaroringre? – 452987., véglegesnek tűnő változat…

Mivel hivatalos sajtótájékoztatót mindezidáig nem tartottak, ezért a sok különböző helyről származó, helytállónak tűnő információk halmaza olvasható alább.

Aki autóval megy, az odatalál, van térkép és GPS koordináták a Hungaroring honlapján. www.hungaroring.hu

A MOL ingyenes szurkolói buszokat indít vasárnap reggel 7-től, az 56-osok teréről. A buszok oda-vissza szállítanak utasokat egészen este 6-ig. A buszokra történő felszálláshoz, az eddigi információkkal ellentétben NEM KELL érvényes belépőjegy.

Belépőjegyet lehet venni a helyszínen is. A 3000 Ft-os belépő szombatra és vasárnapra is érvényes, de csak a lelátókra. A paddock jegy külön 3000 Ft/nap, és ezzel viszont a lelátóra nem lehet felmenni, szóval akinek csak paddock jegye van, az úgy önmagában nem érvényes, belépő is kell mellé.

Pénteken a belépés ingyenes!

HÉV-vel kijutni gyakorlatilag képtelenség, ugyanis a BKV, gondolván a ballagókra és a szurkolókra is, ezen a hétvégén (is) felújítási munkálatokat tart a vonalon, így a 9-es HÉV csak Kerepesig közlekedik. Köszönjük, BKV! (Aki ragaszkodik ehhez az útvonalhoz, HÉV-pótló busz megy Kerepesről tovább.)

Normál, menetrend szerinti buszjárat indul pénteken és szombaton is Újpest Városkapu megállóhelyről, illetve Újpest Központból is. A menetrendet, kérjük, ellenőrizzék a www.menetrendek.hu oldalon. Erről Mogyoród Patak Hídnál, vagy egy megállóval előbb célszerű leszállni.

A hétvége programja.

A hétvége nevezési listája.

Mindenkinek kellemes kiutazást kívánunk!

Akinek élménye vagy tapasztalata van, kérjük, ossza azt meg itt a cikk alatt, vagy Facebook oldalunkon. www.facebook.com/Motorzaj

Comments

comments