Ég veled, Charly!

Fotó: BMW Motorsport

A Schnitzer Motorsport ma este kiadott sajtóközleménye értelmében tegnap elhunyt Karl „Charly” Lamm, a csapat legendás menedzsere. A német sportember 63 évesen, rövid betegség után távozott az élők sorából.

A Schnitzer Motorsport csapata elsősorban talán a DTM-ből, de a jó memóriájú olvasó számára a WTCC-ből is ismerős lehet. Utóbbi sorozatban BMW Team Germany néven futott az alakulat, amíg a BMW-nek megvolt a gyári, ötautós különítménye.

Charly Lamm a tavalyi idény végén köszönt le a csapatvezetői posztról, utolsó versenyén Augusto Farfus világkupát nyert a BMW-vel Makaó utcáin. A brazil versenyző karrierje elejétől fogva igen jó viszonyt ápolt Lamm-mal, ezért az ő, közösségi médiában megjelent soraival búcsúzunk a nagyszerű, mindenki által nagyra becsült sportembertől.

„Nem tudom, mit mondjak. Nincsenek szavaim. Szomorú vagyok. Nagyon szomorú. Tegnap elveszítettem egy családtagot, egy mentort, egy barátot… összetört a szívem… Charly számomra és Liri számára sokkal több volt, mint egy barát. Különleges volt, mindig ott volt nekem. Olvasott a tekintetemből és én is az övéből. Az első versenyemet vele nyertem… és az ő utolsó versenyét is. (…) Ég veled, Charly, hiányzol. Imádkozom Annáért, Julianért és Lenny-ért.”

Együttérzünk a gyászoló családdal.

Magyar Szilvia

Comments

comments