Csaknem mint jég a határt!

A Superstars hungaroringi futamának időmérő edzését Vitantonio Liuzzi nyerte meg. Azonban  nem ez a meglepő fordulat, hanem az, hogy Michelisz Norbert úgy lett második egy középmezőnybe (annak is hátsóbb részébe valósi autóval), hogy a legutolsó pillanatokban csakis Liuzzinak volt minimális esélye elverni. Nem is verte meg sokkal, nem egészen 4 tizeddel!

Szóval a körülményekhez és az autó képességeihez viszonyítva Michelisz úgy verte el a mezőnyt, mint jég a határt. Annak ellenére is, hogy volt vagy 35 fok.

A fenti meglepetésen kívül (amit azért sejtettünk már valamennyire az eddigi idők alapján is) semmi különleges nem történt, kellemes nyugodtsággal folyt le az időmérő 30 perce.

A további sorrend Luizzi és Michelisz mögött: Morbidelli, Schöffler, Biaggi, Klien, Kristoffersson, Gabellini, Zurcher, Pigoli, Sini, Larini, Meloni, Fumi, Ferlito.

Részletes eredménylista itt található.

A GT Sprint sorozatban Andrea Palma nyerte az összetett időmérő edzést, GTS2-es autójával. GTS3-ban Marlo Cordoni, míg a GT Cup kategóriában Steven Goldstein vitte el a pole-t.

Részletes ederménylista.

Vasárnap a Superstars első futama 11:15-kor kezdődik, melyet az MTVA2 és a Sportklub is közvetít.

Foto: Motorzaj.hu

Comments

comments