Catsburg váltja Kozlovszkijt

Fotó: Lada

Fotó: Lada

A Lada Sport Rosneft csapatának délutáni sajtóközleménye szerint Rob Huff mellett a moszkvai WTCC futamon Mikhail Kozlovszkij helyett a 27 éves Nick Catsburg fogja harmadik autójukat vezetni. A csapat néhány napja bejelentette azt is, hogy James Thompson autóját továbbra is Jaap van Lagenre bízzák.

Nick Catsburg szintén holland származású versenyző, eddig endurance és GT versenyeken indult. Nyert többek között a Blancpain Endurance sorozatban, VLN-ben, részt vett az ELMS-ben és harmadik helyen zárta a holland GT bajnokságot 2012-ben.

A csapat sajtóközleményében kifejti továbbá, hogy a legmagasabb célok elérésére törekszenek a WTCC-ben, ezért igyekeznek olyan versenyzőket szerződtetni, akiknek különböző versenyzői háttere lehetővé teszi azt, hogy a csapat a gyártók bajnoki címéért szálljon harcba.

Arról a sajtóközlemény továbbra sem tájékoztat (és a sajtóosztály sem válaszol kérdésekre), hogy James Thompson és Mikhail Kozlovszkij sorsa hogyan alakul majd, illetve hogy felbontották-e velük a szerződésüket.

A július 7-én esedékes orosz versenyen a Huff – van Lagen – Catsburg trió áll tehát rajthoz a sárga versenygépekkel.

Comments

comments