Bruno új autója

Volvo_V60_Polestar_WTCC_Safety_Car_01

Fotó: FIAWTCC.COM

A tavalyi szezon végén Bruno Correia kénytelen volt megválni szeretett Alfa Romeójától, ugyanis a WTCC vezetőség úgy döntött, hogy lecseréli a Safety Cart. Ma reggeli sajtóközleményük ennél nem is lehetett volna meglepőbb: Volvo V60-ra cserélik.

A Volvo közismert arról, hogy talán a legbiztonságosabb utcai autókat gyártják. Ezt prezentálandó ettől a szezontól a Volvo adja a Safety Cart a mezőnynek. Így aztán a WTCC történetében először fordul elő, hogy amióta van álladó SC vezetőjük, az általa vezetett modell csaknem teljes mértékben megegyezik egy olyan modellel, amit versenyzők is hajtanak ugyanabban a mezőnyben.

Amellett, hogy természetesen az új autó is kívül-belül hordozza a Safety Car minden szükséges specifikációját, még a színe is ugyanolyan kék, mint a versenyzők autójáé. Első pillantásra mindössze a villogó a tetején és a Safety Car felirat az oldalán különbözteti meg a Polestar versenyautóitól.

A sajtóközlemény nem számolt be arról, hogy továbbra is a régről ismert és igen megbízható Bruno Correia fogja-e vezetni a mezőnyt, ha erre lesz szükség futamok alatt, vagy őt is lecserélik-e. Mindazonáltal reméljük, hogy a Bruno marad az autóban.

Magyar Szilvia

Comments

comments