Állás

Munkaerő kerestetik!

Részben külföldi cég megbízásából keresünk januártól megjelenő online PDF magazinhoz autós szakírókat. Nem gyakornoki, fizetett pozícióba, így akinek nincs gyakorlata vagy önfoglalkoztatásra alkalmas jogállása, az kérem, ne jelentkezzen!

Területek: WTCC, DTM, Blancpain, TCR

Amit kérünk:

– nagyon jó angol nyelvtudás (komolyan! Annyira jó, hogy adott esetben képesnek kell lenned megírni egy cikket jó angolsággal!), emellett még egy európai nyelv ismerete (német és francia előny, de lehet spanyol, olasz vagy portugál is, bármi, a lényeg, hogy jól tudj rajta!)

– számlaképesség

– megbízhatóság

– képes határidőre dolgozni, munkájára igényes, helyesírása, fogalmazási készsége jó

– képes terjedelmi határok között dolgozni

– heti 4-6 óra szabadidő, versenyhétvégéken rendelkezésre állás

– van alapfelszereltsége (értsd pl. laptop) és tudja is használni (pl. nincs állandóan szervizben)

– adott esetben tud bánni a fényképezőgéppel néhány illusztrációs fotó elkészítésének erejéig (nem kell profi fotósnak lenni!)

Amit ajánlani tudunk:

– számla ellenében teljesítményarányos bérezés

– akkreditáció igénylése a választott futam(ok)ra

– évi egy utazás útiköltségének térítése Európán belüli választott versenyre (szintén a teljesítmény figyelembe vételével)

A munka szerződéshez kötött, ha a próbaszámban megfelelt a jelentkező teljesítménye, a szerződés 11 további lapszámra érvényes, év végén hosszabbítható a teljesítmény függvényében.

Kizárólag komoly gondolkodású, munkájára igényes, kreatív kollégákat várunk! Kalandorok, felelőtlen emberek, lelkes amatőr autósport rajongók kíméljenek!

Jelentkezni a turaautovb (kukac) gmail.com címen lehet, önéletrajzzal, szakmai tapasztalat feltüntetésével, max. 1000 karakteres ANGOL nyelvű bemutatkozó levéllel.