Michelisz a Superstarsban is pályára lép a Hungaroringen

mnMa délben tették meg a hivatalos bejelentést az érintett felek, miszerint Michelisz Norbert rajthoz áll a július elsején, a Hungaroringen megrendezésre kerülő Superstars futamon.

A Gianni Giudici által vezetett Scuderia Giudici biztosít Michelisz számára egy BMW M3-as versenyautót, amivel versenyezhet.

„Nagyon izgatott vagyok, hogy csatlakozhatok a Superstarshoz – nyilatkozta a 27 éves magyar pilóta. – Büszke vagyok arra, hogy egy olyan társaságban vezethetek, ahol kiváló forma-1-es pilóták is versenyeznek, mint például Vitantonio Liuzzi, Gianni Morbidelli, Johnny Herbert, Christian Fittipaldi és Mika Salo. Nagyszerű lesz. Köszönöm a Scuderia Giudicinek, hogy felkészítenek egy több mint 500 lóerős BMW M3-at.”

A csapat vezetője, Gianni Giudici így beszélt a hungaroringi tervekről: „Büszkék vagyunk rá, hogy Michelisz Norbert velünk versenyez. A csapat nagyszerű munkát végez annak érdekében, hogy egy igazán versenyképes autója legyen.”

Ezáltal a mai naptól fogva biztos, hogy a kilátogatók nem csak egykori F-1-es pilótáknak örülhetnek, de Michelisz Norbert is ott lesz a mezőnyben.

Comments

comments